Topik: :: ||| Pterocarpus Online ||| :: Portal Rasmi Sekolah Menengah Sains Pokok Sena :: :: Alumni perlu bantu SAINA

Kiriman oleh Non-e pada 18. August 2007 21:37
#1

Yep. Untuk masukkan email ke dalam Yahoogroup Alumni Saina... dan mengambil sedikit maklumat diri...

Kiriman oleh jejaka_aspura91 pada 24. December 2007 12:27
#2

Saya ni dah jd Ex-Student dah, tp x daftar lagi pn Alumni. Mcm mn nk daftar?

Btw, sory lama x reply, baru masuk alam universiti...

Kiriman oleh Non-e pada 26. December 2007 00:26
#3

Argh! Maaf, nanti saya akan e-mailkan borang kepada anda...

Kiriman oleh jejaka_aspura91 pada 26. December 2007 00:56
#4

Sy lupa edit profile saya..

email sya yg dulu dh kena suspend

email baru saya sekarang ilaha: keras07@yahoo.com

Kiriman oleh kakashi_sensei pada 27. December 2007 20:40
#5

so, apa perancangan terbaru daripada alumni ntuk Saina? yang last pun rasanya tangga kott...Wink

Kiriman oleh Najib pada 28. December 2007 20:01
#6

berkaitan lmn web ALUMNI, saya rs elok juga kalau buat satu 'subdomain' yg baru:
http://alumni.smsps.edu.my/

kemudian hubungkan lmn web ALUMNI yg baru dgn portal SMSPS.
tp sy nk tau juga,
apa yg diperlukan dlm web ALUMNI tu? atau nk buat mcm web sekolah ni?

p/s: saya bkn alumni, saya masih b'sekolah kt SAINA. sori nyibuk msuk lam forum ALUMNI ni..

Kiriman oleh jejaka_aspura91 pada 28. December 2007 20:07
#7

Bob...awak silap post kalo nk tanya pasal benda ni. Post dekat ALumni SAina, kami sembang dekat situ...HAhahaha...

Kiriman oleh Non-e pada 28. December 2007 21:19
#8

keras98, email telah dihantaq.

Najib, saya suka dengan cadangan anda, jimat la sikit hosting kot? Anyway segala cadangan dan idea adalah digalakkan tak kira anda alumni ke belum, sebab tak lama lagi anda akan jadi alumni jugak kan?

Kiriman oleh Najib pada 28. December 2007 21:23
#9

alamak..clap post ka? hek3..sori lg skali..
ya mmg jimat hosting skit. lgpon, web sekolah ni masih free lagi 18 gb,
dan bandwidth tiap2 bulan cuma 10/100 gb ja yang digunakan.
so insyaAllah saya akan usahakan.

(lg setahun ja nk jadi ALUMNI... Smile )

Kiriman oleh kakashi_sensei pada 18. January 2008 17:41
#10

fulamak bob... lepas nih bleh la ank jaga plak alumni pny web.. hehe... iman cafe camna?