Topik: :: ||| Pterocarpus Online ||| :: Portal Rasmi Sekolah Menengah Sains Pokok Sena :: :: Alumni perlu bantu SAINA

Kiriman oleh jejaka_aspura91 pada 13. March 2007 16:38
#1

Meh la kita bantu SAINA tercinta nie......

Kiriman oleh Ammai_98 pada 15. March 2007 20:34
#2

Cakap je apa yg nak.ada la kami bantu

Kiriman oleh Non-e pada 09. April 2007 15:25
#3

Saya terasa diri amatlah tak berguna bila saya nampaknya dah gagal dalam kerja saya. Masa AGM dulu, saya ia-ia nak buat perdaftaran alumni masa hari keputusan SPM tapi lupalak tarikh sebenar. Ada idea tak macam mana saya bolah tebus balik kesilapan ini?

Kiriman oleh wild type mendellian pada 14. April 2007 14:25
#4

rilek la abd azfar...
malam masih mude...
hehehe...

Kiriman oleh Non-e pada 16. April 2007 10:28
#5

Hahaha... Terima kasih...

Kalau ada sebarang idea activiti ke apa-apa untuk Alumni tu boleh le hantaq email kat saya atau masuk je dalam yahoogroup Alumni tu...

Kiriman oleh Najib pada 17. April 2007 03:36
#6

yup alumni perlu bantu saina
wlupon sy bkn alumni lg...Grin
tp klu kita amik cth kat mckk...
mcoba dia ckp kuat...

Kiriman oleh variasi_anda pada 16. May 2007 16:06
#7

MCM MANA NAK BANTU.. ALUMNI PUN TAK KUKUH LAGI.... PATUTNYA BT GATHERING SEMUA... KITA JUMPA.... PRESIDENT FORM5 SETIAP BATCH PATUT MEN PERANAN...

Kiriman oleh Non-e pada 18. May 2007 10:09
#8

Hm... mmg kalau boleh saya pun nak buat gathering kat Saina, tapi last time mmg meeting tu buat pada waktu last minute. Kalau nak buat kat Saina, sapa lagi berminat? Kalau bukan untuk meeting ke apa ke maybe saya berjumpa satu hari kat Saina, ada yang berminat?

Kiriman oleh jejaka_aspura91 pada 22. May 2007 10:27
#9

Segala maklumat berkaitan alumni sepatutnya disebarkan di sekolah kita contahnya yahoogroup Alumni. Maklumat tak sampai dari batch ke batch nampaknya. Saya takut tradisi Alumni akan berkubur....

Kiriman oleh Non-e pada 23. May 2007 10:20
#10

Apa maklumat yg boleh saya sampaikan? Apa yang saya tau memang saya akan postkan disini... Ada apa-apa yg Adminstrator ini tahu?

Kiriman oleh jejaka_aspura91 pada 30. May 2007 11:32
#11

Segala maklumat perlu disebarkan di sekolah secara bertulis. Nombor telefon dan sebagai nya. Sepatutnya ada satu ruangan Alumni Sekolah di papan kenyataan sekolah. Di situ semua maklumat berkenaan alumni akan tersebar.

Kiriman oleh Non-e pada 01. June 2007 10:03
#12

Baguih la tu, tapi sekarang ni saya cuma boleh habaq secara tak rasmi je, apa yg rasmi tu mmg saya kena tunggu Tuan Pengerusi punya kebenaran sebelum masukkan ke ruangan tu, tengoklah dulu nanti saya bincang dengan dia....

Kiriman oleh jejaka_aspura91 pada 03. June 2007 21:00
#13

Hhhmmm, maaf bertanya. Siapa pengerusi?

Kiriman oleh Non-e pada 05. June 2007 09:12
#14

Err.... Hang kenai Pakcik (Nur Hakim) dari first batch Saina?

Suntingan oleh Non-e pada 05. June 2007 09:24

Kiriman oleh jejaka_aspura91 pada 06. June 2007 13:30
#15

X knai la plak.. sory..

Kiriman oleh MiSz RizHa pada 13. August 2007 16:09
#16

hurmm...
nk tnya something bley?
cmna plak ngan bdak2 saina yg change skool ms f4...??
i mean..sape2 je la..sek kat saina then change skool b4 f5..
t'msk gak ke???
huhu...

Kiriman oleh Non-e pada 15. August 2007 10:11
#17

Eh? Semalam saya post tak keluaq?

Anyway, kalau tak silap la, syarat dapat masuk alumni hanya minimum 1 tahun kat Saina dah boleh masuk dah...

Kiriman oleh MiSz RizHa pada 16. August 2007 16:03
#18

erk?
yeah2...
klu camtue kira msk la...
hak3..Smile

Kiriman oleh Non-e pada 17. August 2007 10:06
#19

Tahniah dan sila hantarkan email kepada saya di nur.azfar@gmail.com...

Kiriman oleh MiSz RizHa pada 17. August 2007 22:48
#20

Non-e menulis:
Tahniah dan sila hantarkan email kepada saya di nur.azfar@gmail.com...



kena antar email sy kt awk ye Non-e?