Topik: :: ||| Pterocarpus Online ||| :: Portal Rasmi Sekolah Menengah Sains Pokok Sena :: :: AGM Alumni

Kiriman oleh jejaka_aspura91 pada 28. December 2007 19:35
#1

x taw la apsal jd cm tu. Org rmbut sama itam, ati2 lain2. Sy x leh la komen lbey..Nanti kena ban moderator lak..

thereads pn apa krgnya. Dah bekerja kn skarang. Sy baru foundation first sem. Kalo ikut pengalaman, theread byk lagi... dah da sumber lak tu... Sy cadangkan kta tanya non-e lak....apa kata dia..??

Kiriman oleh Non-e pada 28. December 2007 21:17
#2

Hm... kalau nak bagi website kat bebudak Briged, saya mostly no hal. Lebih baik ada something daripada tak dak apa-apa tapi mau ke depa buat? Lagi satu masalah yang sama, content dia tu kalau nak kena buat kenalah ambik input alumni jugak kan? Nak kena cari org alumni dulu baru boleh start. Pasai domain tu, saya tak kisah, cadangan alumni.smsps.edu.my tu ok kalau Briged ada ruang untuknya. Buat website nie sebagai one-stop everything Saina adalah cadangan baik...

Apa lagi nak komen?

Kiriman oleh jejaka_aspura91 pada 28. December 2007 21:23
#3

Cadangan saya dah diterima..hahahaha...saya sokong 1000% non-e...

so, apa kita kena buat dulu??

Kiriman oleh Non-e pada 31. December 2007 00:38
#4

Hm... apa nak buat? Nanti saya try come up kan sesuatu basic design dan sebagainya untuk webpage tu sebagai placeholder... Dan kita sambung dari situ? Saya rasa link utk forum site tu patut bawak teruih ke forum ni, Ok tak?

Kiriman oleh jejaka_aspura91 pada 31. December 2007 01:42
#5

Bob mewakili BB Saina dh wut subdomain kat kita alumni.smsps.edu.my

Kiriman oleh thereds pada 31. December 2007 11:49
#6

Grin well done.. cepat tul korang bergerak

Kiriman oleh jejaka_aspura91 pada 31. December 2007 17:25
#7

Meh kita sumbang saran nk buh apa kt web kita. ALumni takkan x de yg blaja web design ka, programming ka...kalo ada meh la kita cun kan web Alumni kta nih....

Kiriman oleh hana pada 01. January 2008 20:56
#8

all the best alumni saina Pfft

hana [spm 9903]

Kiriman oleh jejaka_aspura91 pada 01. January 2008 21:22
#9

Kak Hana pun ada ke...wawawa lama x jumpa. Padahal satu u je pun..x de idea ke cm mn nk bgnkan alumni ni? kasian alumni....

Kiriman oleh hana pada 02. January 2008 22:59
#10

leh je nk bantu2..
btw kak ana tgh intern kt kerteh la skrg..xde kt UTP..
pape plan ke ape ke,cte ar..
jom kumpul kwn2..grkkn alumni..

huu..smgt la plak~ Pfft

hana [spm 9903]


Kiriman oleh jejaka_aspura91 pada 03. January 2008 01:08
#11

Intern kt kerteh nmpknya...tahniah2Grin

nk kumpul kwn2? mcm mn nk kumpul?

Kiriman oleh M Fadhil b Pesol pada 08. January 2008 22:30
#12

hana menulis:
leh je nk bantu2..
btw kak ana tgh intern kt kerteh la skrg..xde kt UTP..
pape plan ke ape ke,cte ar..
jom kumpul kwn2..grkkn alumni..

huu..smgt la plak~ Pfft

hana [spm 9903]


gudlak intern...hehehe..
jgn mengulaq
jgn mkn byk2...hehe

Kiriman oleh solha pada 14. January 2008 17:02
#13

BB tu menda?


solha
spm {03}-ENIGMA

Kiriman oleh solha pada 14. January 2008 17:39
#14

oo..okay..
dah tau..
BRIGED BESTARIWink

Kiriman oleh kakashi_sensei pada 18. January 2008 17:37
#15

ceh.. lawak tul... dulu pggl pa ntah... cyber brigade ek???

Kiriman oleh solha pada 18. January 2008 21:44
#16

btui la tu cyber brigade..
x kan la fire brigade plak..
kan kan??PfftGrin

Kiriman oleh hazarina pada 19. January 2008 08:30
#17

Pengerusi ALUMNI= mohd nur hakim bin abd sukur..
Timbalan Pengerusi ALUMNI = amniza bt ahmad..

* new info fromSAINA 2008

Kiriman oleh solha pada 10. February 2008 23:15
#18

ok..thanks..got it..

Kiriman oleh kakashi_sensei pada 26. February 2008 08:40
#19

nur hakim senpai tuh taun bila ek???