Topik: :: ||| Pterocarpus Online ||| :: Portal Rasmi Sekolah Menengah Sains Pokok Sena :: :: AGM Alumni

Kiriman oleh Non-e pada 28. December 2007 21:17
#22

Hm... kalau nak bagi website kat bebudak Briged, saya mostly no hal. Lebih baik ada something daripada tak dak apa-apa tapi mau ke depa buat? Lagi satu masalah yang sama, content dia tu kalau nak kena buat kenalah ambik input alumni jugak kan? Nak kena cari org alumni dulu baru boleh start. Pasai domain tu, saya tak kisah, cadangan alumni.smsps.edu.my tu ok kalau Briged ada ruang untuknya. Buat website nie sebagai one-stop everything Saina adalah cadangan baik...

Apa lagi nak komen?