Topik: :: ||| Pterocarpus Online ||| :: Portal Rasmi Sekolah Menengah Sains Pokok Sena :: :: AGM Alumni

Kiriman oleh thereds pada 27. December 2007 10:15
#16

Salam semua,
aku rasa yahoo groups utk alumni yg ada sekarang teramat ler boring. Hasilnya sekarang jadi tempat longgokan spam2 email yg ntah apa2 & mod pun dah tak amik kisah nak delete menda tu semua. Wlp ahli yg lain tak active, AJK,JKK Alumni etc boleh wat update/plan/whatsoever rgds to d alumni punya xtvt. Tp xtvt pulak tarak yek Grin hehe.

Aku rasa nak blame diorang pun tak bley gak sebab suma bz. The best way nak kasik menda tu alive & kicking...kasik ler bebudak pterocarpus ni handle..amacam azfar, ok dak ide aku ni.

Takpun tutup jer group tu, kita main sembang dlm ni je..Wink

YNWA
'98


Non-e menulis:
La kalau nak join masuk la http://groups.yah...umnisaina/ untuk nak join alumni. Kalau nak sembang je dalam forum ni pun boleh jugak...