Topik: :: ||| Pterocarpus Online ||| :: Portal Rasmi Sekolah Menengah Sains Pokok Sena :: :: Sessi Suai Kenai Alumni

Kiriman oleh acap_kabat pada 04. April 2007 03:23
#1

SPM 2002..dari form 1 sampai form 5 dok class Kaizen
Mohd Asraf Bin Ahmad a.k.a acap kabat
apa kabar abg Azfar ngan abg Amirul..??

Kiriman oleh Ammai_98 pada 04. April 2007 21:37
#2

baik saja

Kiriman oleh wild type mendellian pada 05. April 2007 15:38
#3

hye..
spm 2002
3rd batch intan rahayu
acap, lama xjumpa...

Kiriman oleh maizun88 pada 09. April 2007 13:16
#4

huhu...nk gak join alumni saina nih...
maizun mastura mohammad
20012005 (FORTRESS)

Kiriman oleh Non-e pada 09. April 2007 15:22
#5

Maaf lama tak masuk forum, saya telah pi menyepikan diri teruih... uhuhuhu...

Anyway, acap, saya sihat-sihat saja... malah bertambah SIHAT lagi macam biasa. Sibuk dengan kerja tapi badan still kena pam macam belon... uhuhuhu...

Kepada saudari Maizun, kalau nak join alumni saina, try hantaq email kat alamat ni: alumnisaina-subscribe@yahoogroups.com

Dan nanti boleh join dah kalau tak silap...

Kiriman oleh ijam_keeper_hoki pada 10. April 2007 13:01
#6

jom kita tolong ramai2

Kiriman oleh wild type mendellian pada 14. April 2007 14:20
#7

owh... i pun bakal cikgu gak
bulan 6 ni wat sesi rancangan orientasi sekolah kat saina
i nak ganti cikgu mazinah nanti...Smile

Kiriman oleh arisa23 pada 19. April 2007 16:17
#8

spm 06

Kiriman oleh Ammai_98 pada 20. April 2007 20:56
#9

aspar kalau hang kurus n saya kurus hilanglah naga berkembar.lama hang pi bertapa

Kiriman oleh Non-e pada 23. April 2007 09:44
#10

Sorry lah sebab lama, tengah dok tensen dengan projek company sekarang. Usaha bagai nak riak tapi sebab another department tak dapat nak deliver, saya sampai tak dapat tidoq malam... uhuhuhu...

Kiriman oleh variasi_anda pada 16. May 2007 16:04
#11

ALOP KENGKAWAN.. RINDU LA KAT SAINA...

Kiriman oleh ez_one81 pada 27. May 2007 04:12
#12

Salam.

Muhammad Izwan Yusof
SPM Batch 1998

ym me - izylin_81@yahoo.com

Kiriman oleh afif asyraf pada 07. June 2007 16:51
#13

afif asyraf aka acapkali
spm2005

Kiriman oleh yajiiii pada 15. June 2007 19:54
#14

Mohd Yazid mohd Shariff
SPM 2002
(kacak dan masih bujang)

Kiriman oleh Ammai_98 pada 19. June 2007 22:04
#15

yo adik2 saina. how was ur mid year exam

Kiriman oleh Fattah pada 08. September 2007 10:14
#16

huhu... bleh la walaupun agak susah... hehe...Grin

Kiriman oleh Fattah pada 08. September 2007 10:15
#17

saina skrang dah banyk berubah... hehe...
peraturan pun da bnyk gak brubah...
hehe...

Kiriman oleh syiown pada 10. September 2007 10:41
#18

ermm byk u berubah aku selalu g sana hehehe kot2 da adik2 y nampak kem salam kat cikgu basit kata old frenz kem salam

Kiriman oleh Fattah pada 10. September 2007 17:11
#19

insya allah.... lg pun cikgu baset tu cikgu saya.... hehe...GrinGrin

Kiriman oleh M Fadhil b Pesol pada 11. January 2008 00:34
#20

mohammad fadhil bin pesol

1997: 1k
1998: 2k
1999: 3k
2000: 4e
2001: 5e

kelab: rekacipta
persatuan: sains
kelab sukan: olahraga
rumah sukan: angsana
pasukan beruniform: unit trafik

jawatan2 khas: takdak kot, ketua kelas dikira dak?..hehe smiley