Topik: :: ||| Pterocarpus Online ||| :: Portal Rasmi Sekolah Menengah Sains Pokok Sena :: :: Sessi Suai Kenai Alumni

Kiriman oleh Non-e pada 27. December 2006 12:39
#1

Sapa sini ex-Saina? Sila perkenalkan diri:

Nur Azfar Nuruddin
SPM 1998

Kiriman oleh zyker pada 27. December 2006 13:23
#2

Me..??

SPM 2006

hahaha..Grin

Kiriman oleh M Fadhil b Pesol pada 08. January 2007 13:57
#3

Non-e menulis:
Sapa sini ex-Saina? Sila perkenalkan diri:

Nur Azfar Nuruddin
SPM 1998

da famous abg azfar ke ni?

Mohd Fadhil b. Pesol
spm2001

Kiriman oleh nazimah pada 08. January 2007 21:02
#4

Nazimah Abdul Rahim
SPM 1999

Anyone from my batch?

Kiriman oleh Non-e pada 09. January 2007 10:26
#5

Famous? Famous sebab suka main takraw bulat dengan dulu handle TV dewan makan ada la...

Kiriman oleh ZhuLeo pada 16. February 2007 02:42
#6

Assalamualaikum

Ha Ha lama x engar abg asfar

faiq zuhairi
SPM 2002

wah apa dh jd kt skolah ek?

Kiriman oleh Non-e pada 16. February 2007 09:47
#7

Entah la, dah lama saya tak singgah dah... rasa macam nak kena pi melawat lagi sekali la...

Kiriman oleh Ammai_98 pada 24. February 2007 02:05
#8

a'kum guys ni gua ni amirul mai.yang x famous tu.class of 98 hahaha.dah lama x pi saina.dok tengok from prison quarters je.

Kiriman oleh Non-e pada 26. February 2007 10:26
#9

Alamak, Amirul ke ni? Aiseh, selepas saya diklonkan dari hang dulu lama tak dengaq berita. Ni Aspar la!

Kiriman oleh Ammai_98 pada 28. February 2007 01:25
#10

macam ni la aspar. i'm busy as always.lama jugak x dengaq cerita hang.Pfft

Kiriman oleh Non-e pada 28. February 2007 11:01
#11

Hahaha... sama-sama sibuk selepas berpecah dulu. Saya straight masuk MMU hang pi mana belajaq?

Kiriman oleh Ammai_98 pada 01. March 2007 22:04
#12

la lupa ka upm daaa.now dh lama grad.hang kerja mana la ni.saya cikgu ja.ingat nk mintak posting saina la.jd mcm pajuzi hahahahaha.awak 'deman' ke?

Kiriman oleh Non-e pada 02. March 2007 10:18
#13

Sorry la kepala memang penuh dengan information tu yg banyak lupa tu... Anyway, baguih la tu! Ada senior kita sorang dapat pi ke Saina mengajaq, so hang pun ada chance la kot...

Kiriman oleh Ammai_98 pada 05. March 2007 20:50
#14

sapa senior kita

Kiriman oleh Non-e pada 06. March 2007 10:10
#15

Abg Basit ke apa tah, saya pun kurang ingat...

Kiriman oleh abgucu pada 08. March 2007 15:10
#16

saya pun dah jadi alumni gak
hehehehe

Kiriman oleh Fattah pada 08. March 2007 15:52
#17

ermm... cikgu basit la... hehehe...GrinGrin

Kiriman oleh Ammai_98 pada 08. March 2007 16:12
#18

ooo that guy.kenal la.awat x kenal.yg iterview i jd imam tu.dia ngaja apa

Kiriman oleh Fattah pada 08. March 2007 16:14
#19

ermm... mathematic pmr... kimia form saya... heheh... guru saya la...GrinGrin

Kiriman oleh Ammai_98 pada 10. March 2007 20:52
#20

ok la