TUTORIAL HACKING / TRICKS 4 BY : WORM BOY
Kiriman oleh pada 11 April 2007
ok.....ni part ni aku ....and begitu juga kawan2 aku....sebab,....kat skola aku x bole bukak ym...!!...
so....x le chat....T^T.....so...aku cari penyelesaian...
aku operate skit...ehehe.........akhir nya...dapat juga aku chat ngan 1 class ict aku.....

ok...ni dia punya command :

@echo off
cls
echo ===========================
echo ===========================
echo * *
echo * - -worm-=-boy- - - *
echo * *
echo ===========================
echo ===========================
set /p n=user
set /p m-message
net send %n% %m%
pause
Goto A



pas tu korang save as kat new not pad :
save as :whateverthenameis.bat



===================================!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KETERANGANAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
===================================

>OK...sesuda itu,.....korang buka whateverthenameis.bat....anda akan nampak
* USER :
user adalah untuk siapa message anda d tuju kan....ia memerlukan ip address computer itu...

>X BOLEH D HANTAR!!...KENAPA!!??.....sebab.....korang belum ubah setting......aaa....ikut arahan ni....

start >> control panel >> switch to classic view >>

adminisstrative tools >> services >> messanger...

pas tu...korang tukar p AUTOMATIC kat "startup type"...pas tu korang click 'start' and 'aply'...

so...there u have it....ur own message....the fun part is,,,,kalau kawan awak x tau pasal ni...korang kena kan die....ehehhehe....korang taip......YOUR COMPUTER HAS BEEN SPY.

AHAHAHAHAHA.....GERENTI TAKUT PUNYE.....ATAU KORANG TAIP " YOUR COMPUTER HAS BEEN VIRUS...NO WAY TO SCAN...IT CANT BE FOUND IN YOUR COMPUTER....'....HAHAHAHHA,,,,aku and kawan aku try kena kan kawan aku.....nak tau pe dia buat.....terus menjerit...mintak tolong,.....KAKAKAAKAKAKAKAKAKKAKAKA.....

have a fun .....