Hari Kerjaya dan Keusahawanan Pelajar 2008
Kiriman  content_adminOleh: content_adminKirimanpada  30-04-2008 10:19 30-04-2008 10:19 849  Baca 849 Baca 1 Komen 1 Komen

JUNJUNGAN PENGHARGAAN

Setinggi-tinggi apresiasi kepada semua urusetia yang telah bertungkus-lumus dan memerah keringat demi menjayakan Hari Kerjaya dan Keusahawanan Pelajar 2008.
Jutaan terima kasih kepada Lembaga Pengawas, Unit Bimbingan Kaunseling dan Briged Bestari Sekolah Menengah Sains Pokok Sena yang telah banyak menyumbang tenaga,masa mahupun idea demi memastikan hari tersebut dengan gemilangnya.
Pengarah Projek Hari Kerjaya dan Keusahawanan Pelajar 2008, Muhammad Syamsuria b Abd Daim, tahniah diucapkan kerana berjaya mejalankan hari gemilang tersebut.
Terima kasih juga diucapkan kepada semua pelajar SAINA yang telah memberi kerjasama dan komitmen yang baik demi menjayakan Hari Kerjaya dan Keusahawanan Pelajar 2008. Guru-guru juga tidak dilupai, ribuan terima kasih diucapkan diatas sokongan dan bimbingan sepanjang menjayakan hari gemilang tersebut.Akhir kata,

'USAHAWAN JAYA BERTERASKAN MINDA KELAS PERTAMA'.
7 #1 zyker pada 22 May 2008
CS tournament x da?