Perlantikan Majlis Tertinggi Pengawas 2008
Kiriman  PentadbirOleh: PentadbirKirimanpada  20-01-2008 11:22 20-01-2008 11:22 905  Baca 905 Baca 0 Komen 0 Komen

Seperti kebiasaan, pada awal tahun baru, akan diadakan perlantikan Majlis Tertinggi Pengawas bagi melicinkan kerja-kerja yang berkaitan dengan organisasi sekolah. Pada tahun 2008, Pengawas Sekolah Menengah Sains Pokok Sena telah merangka kembali susunan organisasi Majlis Tertinggi bagi tahun 2008. Mohd Fakhrulrazi bin Che Ani telah dipilih menyandang jawatan Ketua Pelajar 2008 bagi meneraju organisasi pelajar SAINA, sementara ahli-ahli Majlis Tertinggi yang lain terdiri daripada Mgt Ridhwan bin Mgt Husain, Muhd Ikram bin Tajuddin, Mohd Azlan bin Kasiah dan Najmuddin.

Manakala Majlis Tertinggi bagi pihak puteri pula terdiri daripada Nur Amanina binti Jamain, Zahidah binti Rosli, Fawza Nabila binti Faudzi, Alifah binti Nordin, dan Nur Izzati Subi.

Semoga dengan perlantikan ini, lembaga pengawas akan lebih maju dan berdedikasi dalam menjalankan tanggungjawab demi memartabatkan nama sekolah.