Sambutan Hari Guru 2015
Kiriman  journalistOleh: journalistKirimanpada  04-07-2015 10:26 04-07-2015 10:26 362  Baca 362 Baca 0 Komen 0 Komen

Sambutan Hari Guru peringkat sekolah bagi tahun 2015 telah diadakan iaitu pada 27 Mei 2015. Sambutan ini diadakan di dataran sekolah dan dewan Sri Angsana. Sambutan ini dikendalikan oleh semua pelajar tingkatan 5 iaitu batch Endeavour 1115 dan diketuai oleh saudara Mohd Firdaus bin Nasaruddin atas bimbingan Cik Noorlidyawani binti Mat Rani serta Encik Mohd Zaki bin Ali. Sambutan ini diadakan adalah untuk meraikan guru-guru SAINA yang telah mendidik anak-anak SAINA sehingga berjaya. Pelbagai aktiviti yang telah dilakukan untuk memeriahkan sambutan hari guru pada tahun ini. Antaranya ialah sukaneka dan persembahan daripada pelajar tingkatan 5 seperti sketsa. Video khas buat guru-guru SAINA hasil karya pelajar tingkatan 5 telah dipersembahkan pada hari kejadian. Alhamdulillah, sambutan telah berjalan dengan lancar dengan bantuan daripada warga SAINA buat guru-guru.