Minggu Bahasa Inggeris
Kiriman  journalistOleh: journalistKirimanpada  21-04-2013 10:04 21-04-2013 10:04 1047  Baca 1047 Baca 0 Komen 0 Komen

Pada 14 April sehingga 18 April 2013 yang lalu, telah berlangsungnya Minggu Bahasa Inggeris selama lima hari. Program ini dikendalikan oleh ahli Persatuan Bahasa Inggeris serta guru-guru Bahasa Inggeris. Program ini dirasmikan oleh Penolong Kanan Hal Ehwal Murid, Encik Azizam bin Mohammad. Pelbagai aktiviti diadakan bagi memeriahkan lagi program ini. Antara aktiviti menarik ialah ‘choral speaking’, ‘public speaking’, debat antara rumah sukan dan banyak lagi aktiviti menarik. Namun pelajar tingkatan 4 menyertai program ‘English In Camp’ selama empat hari. Antara aktiviti yang dijalankan dalam program tersebut ialah drama dan ‘treasure hunt’. Akhir kata, program ini mendapat sambutan yang amat menggalakan.