Majlis Makan Malam Tahunan Tingkatan 5 2012
Kiriman  journalistOleh: journalistKirimanpada  13-10-2012 10:25 13-10-2012 10:25 1242  Baca 1242 Baca 0 Komen 0 Komen

Pada 5 Oktober 2012bersamaan hari Jumaat yang lalu, telah berlangsungnya majlis makan malam tahunan tingkatan 5 iaitu warga Evolution 0812 bertempat di Dewan Sri Angsana. Tema bagi majlis ini ialah “Gardenour”. Majlis ini bermula pada pukul 9.00 malam dan berakhir pada pukul 12.15 pagi. Majlis ini dirasmikan oleh Tuan Pengetua Sekolah Menengah Sains Pokok Sena, Tuan Haji Jamaluddin bin Ariffin. Suasan pada malam itu sungguh gilang gemilang diserikan lagi dengan para pelajar yang bebas mengayakan pakaian mesing-masing mengikut tema. Semua guru serta wakil dari setiap tingkatan dijemput ke majlis tersebut. Antara persembahan yang disajikan ialah nyanyian dan nasyid oleh pelajar tingkatan 5. Saudari Siti Ani Nabila binti Abdul Rahman dan saudara Mohd Nor Azhar bin Tajuddin telah dinobatkan sebagai “Prince and Princess of The Night”. Majlis ini berjalan dengan lancar.

“Semoga warga Evolution 0812 mendapat staright A’s dalam SPM 2012”Smile