Mesyuarat Agung PIBG kali ke-16
Kiriman  gpb sainaOleh: gpb sainaKirimanpada  04-04-2012 08:55 04-04-2012 08:55 867  Baca 867 Baca 0 Komen 0 Komen

Khamis, 29 Mac 2012, Mesyuarat Agung PIBG kali ke -16 telah pun diadakan di Dewan Seri Angsana, Sekolah Menengah Sains Pokok Sena, Kedah. Majlis ini telah dirasmikan oleh Yang Berhormat Dato' Seri Mahawangsa Dato' seri Diraja Mahazir bin Khalid, SHMS,SSDK,DPMP. BKM, JP. iaitu Ahli Dewan Undangan Negeri Kawasan Pedu. Pihak Sekolah merakamkan setinggi-tinggi penghargaan dan terima kasih kepada Pusat Khidmat Adun Pedu,  Pengarah pelajaran Negeri Kedah, Pengetua Cemerlang, Penolong-Penolong Kanan guru-guru dan staf Sekolah Menengah Sains Pokok Sena, semua ibu bapa dan waris serta individu yang terlibat secara langsung ataupun tidak langsung dalam menjayakan Mesyuarat Agung PIBG kali ke-16. Seramai 343 orang tetamu telah hadir dalam majlis ini.

Pembaharuan Pelantikan Ahli Jawatankuasa PIBG (guru) Tahun 2012-2014

Gambar 1  2  3