View Thread
 Print Thread
Cara jawab tefon yg btol...
Fattah
Teknik baru jwb tepon...
Message: Sebenarnye cara menjawab tepon yang kite
amalkan adelah salah... dan kebanyakannye
sama..terpikir kah anda untuk menjawab dengan
jawapan yang betul. Jadi disini kite akan cube
untuk menukarkan jawapannye (tak le korang
boring sangat kalu jadi operator).

Soalan: haloo, may i speak to ina please?
Jawapan: maap.sini bukan balai polis.

Soalan: haloo, siapa disana?
Jawapan: ntah. saya kat sini,mane le saya tau
sape kat sane..

Soalan: haloo, boleh saya bercakap ngan bapak
awak?
Jawapan: nak cakap cakap je ler. buat ape tanye
saya.

Soalan: haloo, boleh sambungkan ke nombor 323?
Jawapan: maap cik,nombor tak boleh
disambung,hanye boleh dicampur.

Soalan: haloo, mak ade rumah?
Jawapan: mak takde rumah.bapak ade pasal
rumah ni bapak yang beli.

Soalan: haloo ina, buat ape tu?
Jawapan: kan ke saya tengah bercakap ngan
awak kat tepon ni..

Soalan: boleh saya bercakap ngan siti?
Jawapan: maap.nombor yang anda dail tidak mahu
memberikan perkhidmatannye... time kacih.

Soalan: haloo, tolong panggilkan samad. saya nak
bercakap dengannye. Jawapan: sila panggil
sendiri.saya sibuk.maap

Soalan: halloo... ...
Jawapan: haloo. pusat sakit mental disini. anda
ingin mendaftar?

Soalan: haloo, saya nak tumpang bertanya...
Jawapan: maap. ini bukan kaunter pertanyaan.

Soalan: haloo, betul ke ini nombor 3234412?
Jawapan: sila dail sekali lagi. kalau saya masih
menjawab betul le
tu.

Soalan: assalammualaikum...
Jawapan: waalaikummussalam..

(tupp!..terus letak tepon.salam kitewajib jawaCool
hehehehe...
GrinPfft
 
DetectiveConan_7893
lor....
 
http://www.friendster.com/genius7893
Fattah
wei....
mampuih pi kat aku la....
 
Ryu Watanabe
ape yg best sgt tu...Cool
 
Najib
huhuh..
cam x bes jar...
 
Fattah
ceh...
 
smAshIngpUmpkIns
oik...
ntah pape r...
huhue..
ny0n t0l
 
Fattah
cis seng... hahahaha....
 
SSIMP_28193
nak jawab telefon ada banyak cara...mmg x bosan kalau ikut cara cik fattah tp takut kena label yang bukan2 jelah...apapun sapa yang nak try,,,silakannn....FrownWink
 
kakashi_sensei
tak beh tuh.. kena yang talipon tuh nak bagi offer study luar negeri.. padan la muka ko... bahasa tinggi sangat...
nokotta
 
http://ilyas-kakashi.blogspot.com
refa
x kelako langsung!
 
journalist
CoolAngryCoolAngryCoolAngryCoolAngryCoolAngryCoolAngryCoolAngryCoolAngry
 
microsoft
نام ڤون لاوق. تق كن تق فهم كوت؟
 
http://www.learning2u.info
kakashi_sensei
lorr... ada jugak yang nak tempek... wahah..
nokotta
 
http://ilyas-kakashi.blogspot.com
Jump to Forum: