View Thread
 Print Thread
Alumni perlu bantu SAINA
jejaka_aspura91
Meh la kita bantu SAINA tercinta nie......
 
blum ada
Ammai_98
Cakap je apa yg nak.ada la kami bantu
 
Non-e
Saya terasa diri amatlah tak berguna bila saya nampaknya dah gagal dalam kerja saya. Masa AGM dulu, saya ia-ia nak buat perdaftaran alumni masa hari keputusan SPM tapi lupalak tarikh sebenar. Ada idea tak macam mana saya bolah tebus balik kesilapan ini?
 
wild type mendellian
rilek la abd azfar...
malam masih mude...
hehehe...
 
Non-e
Hahaha... Terima kasih...

Kalau ada sebarang idea activiti ke apa-apa untuk Alumni tu boleh le hantaq email kat saya atau masuk je dalam yahoogroup Alumni tu...
 
Najib
yup alumni perlu bantu saina
wlupon sy bkn alumni lg...Grin
tp klu kita amik cth kat mckk...
mcoba dia ckp kuat...
[img]http://www.naruto-arena.com/images/myplayercard/785700.jpg[/img] is not a valid Image.
 
variasi_anda
MCM MANA NAK BANTU.. ALUMNI PUN TAK KUKUH LAGI.... PATUTNYA BT GATHERING SEMUA... KITA JUMPA.... PRESIDENT FORM5 SETIAP BATCH PATUT MEN PERANAN...
 
Non-e
Hm... mmg kalau boleh saya pun nak buat gathering kat Saina, tapi last time mmg meeting tu buat pada waktu last minute. Kalau nak buat kat Saina, sapa lagi berminat? Kalau bukan untuk meeting ke apa ke maybe saya berjumpa satu hari kat Saina, ada yang berminat?
 
jejaka_aspura91
Segala maklumat berkaitan alumni sepatutnya disebarkan di sekolah kita contahnya yahoogroup Alumni. Maklumat tak sampai dari batch ke batch nampaknya. Saya takut tradisi Alumni akan berkubur....
 
blum ada
Non-e
Apa maklumat yg boleh saya sampaikan? Apa yang saya tau memang saya akan postkan disini... Ada apa-apa yg Adminstrator ini tahu?
 
jejaka_aspura91
Segala maklumat perlu disebarkan di sekolah secara bertulis. Nombor telefon dan sebagai nya. Sepatutnya ada satu ruangan Alumni Sekolah di papan kenyataan sekolah. Di situ semua maklumat berkenaan alumni akan tersebar.
 
blum ada
Non-e
Baguih la tu, tapi sekarang ni saya cuma boleh habaq secara tak rasmi je, apa yg rasmi tu mmg saya kena tunggu Tuan Pengerusi punya kebenaran sebelum masukkan ke ruangan tu, tengoklah dulu nanti saya bincang dengan dia....
 
jejaka_aspura91
Hhhmmm, maaf bertanya. Siapa pengerusi?
 
blum ada
Non-e
Err.... Hang kenai Pakcik (Nur Hakim) dari first batch Saina?
Edited by Non-e on 05. June 2007 09:24
 
jejaka_aspura91
X knai la plak.. sory..
 
blum ada
MiSz RizHa
hurmm...
nk tnya something bley?
cmna plak ngan bdak2 saina yg change skool ms f4...??
i mean..sape2 je la..sek kat saina then change skool b4 f5..
t'msk gak ke???
huhu...

[center][b]O
 
http://www.friendster.com/rizhaluvhim
Non-e
Eh? Semalam saya post tak keluaq?

Anyway, kalau tak silap la, syarat dapat masuk alumni hanya minimum 1 tahun kat Saina dah boleh masuk dah...
 
MiSz RizHa
erk?
yeah2...
klu camtue kira msk la...
hak3..Smile
[center][b]O
 
http://www.friendster.com/rizhaluvhim
Non-e
Tahniah dan sila hantarkan email kepada saya di nur.azfar@gmail.com...
 
MiSz RizHa
Non-e menulis:
Tahniah dan sila hantarkan email kepada saya di nur.azfar@gmail.com...



kena antar email sy kt awk ye Non-e?
[center][b]O
 
http://www.friendster.com/rizhaluvhim
Jump to Forum: