View Thread
 Print Thread
bercinta bagus @ tak 4 students
kakashi_sensei
aik???? aku macam terkena ja ngan ank MiSz RizHa oii...
erm.. tuh dlu la tapi skrang nih suma dah jadi pembakar semngat la untuk aku..
learns from the past... human can only survive if they learn from the past experience....
erm.. take it as a note la guys....

patah balik bab kapel nih... bagik sorang contoh kat aku sapa yang kapel sbg pmbkar semngat????? klu ada pun 2 3 pasang ja... cuba plak bagi kat aku orang yang kapel ntuk nafsu... mesti ramai nyer.... so, klu anda ber"kapel", pro*censored*lity untuk jadik pembakar semangat tuh sikit sgt la.... think bout it guys....
gambarimashou...
Edited by kakashi_sensei on 07. February 2008 15:26
nokotta
 
http://ilyas-kakashi.blogspot.com
MiSz RizHa
btol2!!
aku sokong 2..
jdkan sbg pembakar semangat!!!
mcm skang nie..
hehehe...
fight3!!!
[center][b]O
 
http://www.friendster.com/rizhaluvhim
hana
stuju solha! Pfft

--<@
---<@ hana abdull halim

saina [enigma 9903]
 
kakashi_sensei
banyak la ank nya sokong.. dah perli aku puas
nokotta
 
http://ilyas-kakashi.blogspot.com
kakashi_sensei

Jika kita mencintai seseorang, kita akan sentiasa mendoakannya walaupun dia
tidak berada disisi kita.

Tuhan memberi kita dua kaki untuk berjalan, dua tangan untuk memegang, dua
telinga untuk mendengar dan dua mata untuk melihat. Tetapi mengapa Tuhan
hanya menganugerahkan sekeping hati pada kita? Kerana Tuhan telah memberikan
sekeping lagi hati pada seseorang untuk kita mencarinya. Itulah namanya
Cinta...
nokotta
 
http://ilyas-kakashi.blogspot.com
Najib
yup..dat's rite!
kta dianugerahkan sepasang hati..
tp kena cr la hati yg satu g tu~..
huhuhu..
[img]http://www.naruto-arena.com/images/myplayercard/785700.jpg[/img] is not a valid Image.
 
solha
hana menulis:
stuju solha! Pfft

--<@


tima kasih hana ats sokongan yg tak tbelah bagi tu...GrinCool
 
kakashi_sensei
hahaha hampeh.... dah lagi interframe nak puji orang....
nokotta
 
http://ilyas-kakashi.blogspot.com
kakashi_sensei
satu soklan cepumas... sapa bleh jawab....

isteri kita dicipta dari tulang rusuk kiri kita(lelaki)....
tapi kalau dia ditakdirkan ada 4 org isteri, kira lelaki tuh kurang 4 tulang rusuk ka????

(pernah ditanyakan oleh saudara afiq nadzri...)
nokotta
 
http://ilyas-kakashi.blogspot.com
solha
ntah..
1 tulang rusuk tu bahagi 4 kot...GrinCool
 
MiSz RizHa
haha.
soalan yg mnarik.
huhu.
aku rs jwpn aku cm kak solha.
hahaha.
[center][b]O
 
http://www.friendster.com/rizhaluvhim
kakashi_sensei
wallahualam la... sekadar soalan ja.. tak berani nak jwab....
nokotta
 
http://ilyas-kakashi.blogspot.com
acapkali
couple kt skolah..ehem2..
ada rugi ada untungnyer..biaselah suma bnda msti ada trade off,opportunity cost..etc
(berdasarkan pengalaman..hm..pengalaman tu penting)
yg untungnye..rasa diri disayangi, menyanyangi, dan mcm2 lagi yg indah2 belake..
yg ruginyer...masa terbuang..study terganggu..kena marah ngan mak si die sbb mlm2 suke telepon..bil telepon melambong menyebabkan duit poket aku terpaksa dikeluarkan utk mmbayarnya..etc hehe

so..nasihat aku,sape nk couple tu pandai2 la bwk diri...
klu rasa diri tu da mampu nk jaga anak dara org..xpe..dipersilakan..
klu rasa diri tu masih mentah lagi..bwk2 belajar dlu..

xnak couple kt skolah, nak couple kt U? tak semestinya pilihan yg tepat..
kt U mmg la rmai yg bley dicari..tp nk blajar kt U bkan makin senang mcm kt skolah..

biasa ler klu kita tgk org lain couple, kita pun nk couple gak..
kite pun ada gak secrete admirer kan..sape suka mkn,tgk wyg sorang2 kan??wakakaka
tp..muhasabah la diri tu dlu..nilai kemampuan diri sndiri dlu cmana..
n lastly buat keputusan yg bijak..
 
Pentadbir
nilai kemampuan diri sndiri dlu cmana..
n lastly buat keputusan yg bijak..


hek3
 
kakashi_sensei
heh... sapa stuju angkat tgn.. hehe..

SAYA!!!!
nokotta
 
http://ilyas-kakashi.blogspot.com
content_admin
couple bukan salah pun...
haihhh..
Smile
 
solha
still isu couple..hihihihiihihhh..ni page fevret nmpk..mungkinkah sbb ada kita??'kita' tu merujuk pada sayakah????????Smilehrmmmmm...klu bc blk everything kat page ni always make me smile.sometimes laugh...ekekekekkekekeehhhh...suka mendengar dr smua pihak sbb terburu-buru menghukum tidak pernah bagusSmile


Manusia ni, kadang2, ada masa, ada waktu, diri sendiri pun tak faham sbb apa wat silap. Anyone pun boleh jadi cm tu. Mungkin saya, mungkin juga kamu.Smile-dipetik dr blog qasryna-x3.blogspot.com.klu free bleh la bc blog nih sbb ayt dia sdap n simple.senang faham. To becoming Doctor Hidayah (klu x c lap) wish u all the best ya.

 
MiSz RizHa
huhu~
topik nie jd hangat sbb kebanyakkannya pnah rs.
msti da gak dlm hati t'detik.
or smpn perasaan kt someone.
n hnya tuhan je yg taw isi hati org 2 wlalupon dya x kapel.
or x mluahkn perasaan kpd yg disukai.
chewaaahhh~!!
pa2 jur lah.
n 1 more thing.
laen org laen pndpt.
Allah itu maha berkuasa.
Allah takdirkan kisah hidup stiap org b'beza.
so blajarlah n titikberatkan pengalaman n pendapat org laen.
jgn sangkal awl2 n wat kesimpulan terlalu awl.
coz kita tak rs n lalui apa yg org 2 lalui.
mgkin kdg2 hampir sm ngan pengalaman kita tp takkan serupa.
hoh0~
mlalut dh la nie.
adeyh!!
hehehe.


[center][b]O
 
http://www.friendster.com/rizhaluvhim
wantp
bercinta nih mmg bes n mmg bek utk diri sndri @ org len....
so, klu nk bercinta xde masalahnya.....
tp yg menjadi mslh skrang nih bercinta time skola....
Mmg prasaan cinta kt seseowang tue xleh nk elak...
tp pndai2 la control....
elakkan bercinta time skola sbb bnyk negative feedback yg akan dpt nnt....
so, nk nasihat kt cni...
klu nk bercinta, tunggu la abih ngaji dlu...
xpun klu dh xtahan sgt5.....
lps SPM 2 nk bercinta pun bercinta la....
yg 2 hal2 korang la sndri....
salam Grin
 
refa
aku dengaq cita, si afif najib minat kat sorang minah austrlia nih! nama dia Trang...
 
Jump to Forum: