View Thread
 Print Thread
bercinta bagus @ tak 4 students
Fattah
ya ka??
hahaha... nanti kat skolah g tau...Grin
 
ijam_keeper_hoki
KALAU BOLEH TU TAK PYH LA..
 
therock
????
therock
 
arisa23
x yah la kapel hampa ni muda2 lagi la,sumer tu monyet ,klu nak enjoy skalipun lebih bek enjoy same fren n family,blum tentu lagi sidia tu akn jadi jodoh hampa,buat habes masa ja,so hargai msa muda anda
Surely in every difficulties ,there is a relief(al insyirah:6)
 
Ammai_98
ingatkan topik ni dah sejuk.panas lagi ya.itulah hakikatnya cinta
 
hotice
btoi2 depens gak...tp tkpa klau ada stgh kapel tuh brsaing dlm pljrn...kehkeh..ye ker ar???...ntahla...yg penting x 'over'..
 
Ryu Watanabe
Couple tu ada baiknya.. tapi kalu sampai bagi kesan kat pelajaran baik tak yah.. Btul x? Tapi kalu couple nak lumba dalam periksa tak pe gak. Tapi banyak couple kat skool kite nie nak puaskan nafsu saje. Baik tak yah. Btul x Fattah???
 
generation2
kepada fattah.apa ko buat sekarang ni? leh kenal
 
generation2
betul kata ko tue ikram.aku setuju 100%.sbgi student,harus pndai membahagikan masa.
generasiku
 
xefron
mengarut jer....cinta kat skolah nih.tunggu kat u... lagik best lagik hot Pfft
 
nizam_dna
cinta 2 adalah kurniaan Allah kpd makhluknya, nape kita nak halang
 
nizam_dna@yahoo.con
CathRine
sorry r nyampuk..cat orang baru kat cni..hope u all dont mind..subjek nie subjektif..susah nak cari kata putus..sume terletak pada hati..sbagai cntoh,kalu kita ada pistol pun kalu kita nak buat baik pun bolehSmile,nak buat jahat pun boleh Angry..pokok pangkal hati..tapi bila fikir balik,bercinta nie elok tapi ikut landasan yang betul..pendorong semangat..tapi skarang nie remaja bukan jadikan itu sebagai faktor couple..2 je masalah nyer..
 
Najib
yup..dats rite...
[img]http://www.naruto-arena.com/images/myplayercard/785700.jpg[/img] is not a valid Image.
 
IbnRashd
Salam!
kalau nak diikutkan,mmg byk buruknya kapel d sekolah ni...
tpu r kalau kata ada bg alasan kapel ni bek utk pelajaran....
lbih bek tumpkan perhtian utk study dulu..
ingat mak ayah dulu br bleh nak kapel..
kalau mak ayah yg byk brkorban utk kita pun kta x sayang spenuh ati,takkan la dpt sayang org len yg pngorbanan dia ckup ckit utk diri kita...Sad
Dr sdut agama plak, kapel tu mndekatkan kita ngan zina..n dlm Al-Quran, Allah haramkan kita mnghampiri zina....So,snang crita, kapel tu haram la...
X da alasan nak lawan hukum kapel ni..melainkan bila kapel lpas kahwin...
huhu..

Anyway;
"Cintakan ALLAH & Nabi itu abadi, Cintakan Manusia itu fitrah..."
<SainA> di situlah...lahirnya pmimpin.....
 
iyfah
mmm..b4 dat...aku pon pnah kapel..so mlas nk bg komen pape..
tp..yg mengata org 2...cermin dlu diri 2..diri sniri pon kapel..jgn nk mengata kat org..tol ark fattah??
 
MiSz RizHa
mnarik gak tajuk nie...
aku slalu dgr org ckp cmnie..
"jgn b'cinta lg tyme skool nie..study dlu...nt kat u nk b'cinta...b'cinta la..."
huhu...
so dkt u x yah study ka????
hak3...
kat u pown kna study n kna study lg truk...
tp klu phm btol2..
mayB sbb kematangan s'seorg...
mgkin org ckp tyme remaja nie x matang...
so x ssuai nk b'cnta...
yg 2 aku mls nk komen coz aku pnah wat...Grin
huhu....
cinta 2 anugerah tuhan...
t'pulang kpd individu nk kwl cmne...
kpd sapa2 yg nk nasihat org yg kapel supaya jgn kapel...
nasihat la ngan cara lembut n halus..
coz nie hal ati n perasaan...
jgn nasihat ngan cara kasar,kutuk belakang n papa je la..
org yg kapel pown de perasaan n perasaan cinta 2 anugerah Ilahi..
so x baek wat cmtue..wat la cara baek2...
igt...suma org de perasaan....
huhu...2 je la yg aku nk kgsi...Smile
sori la klu aku t'slh ckp...




[center][b]O
 
http://www.friendster.com/rizhaluvhim
soulchild
kapel???????
btui ka utk pelajaran????????
brapa owg sgt ke arah 2????
yg len byk melencong jaaa......
las2 skali bl kna tggai ati sndr merana........
mmg cinta 2 anugerah ALLAH....
tp cinta n kapel x sama....
cinta 2 satu perasaan........
x slh ada perasaan cinta...
2 mmg fitrah manusia........
yg beza cr kita salur perasaan 2....
ada owg guna cara salah ngan kapel......
sbg owg islam kita dilarang mendekati zina.....
suma jenis zina...
mata,ati,telinga,sng kata suma laaa.....
 
kakashi_sensei
sonang citer, takyah la kapel... bek jiwang sorang2...lagi best...
icha icha paradise....
nokotta
 
http://ilyas-kakashi.blogspot.com
MiSz RizHa
hahaha..
x yah kapel???
h0ho~
no komen la...
jiwang sorang2 cmna 2??
syok sndiri erk?
[center][b]O
 
http://www.friendster.com/rizhaluvhim
solha
couple long distance..
x jmpak...msg pn mahal...
jadiknya..loyalty yg plg penting..
study pn bleh focus..
so that nnt bla dah smpi target umo..
tak dak la malu..
duduk sma rendah..bdiri sma tinggi..
insyaallah..if ada jodoh tak ke mana..
kan??
 
Jump to Forum: