View Thread
 Print Thread
bercinta bagus @ tak 4 students
Najib
alamak kantoi!!!Grin
[img]http://www.naruto-arena.com/images/myplayercard/785700.jpg[/img] is not a valid Image.
 
Firdaus93
Cinta itu buta tiada makna nyer cinta hanya mainan ilusi, cinta itu bagaikan duri yang menghiris kalbu , cinta yang paling munajat ialah CINTA KITA PADA TUHAN YANG MAHA ESA!!!!!!

 
kakashi_sensei
wahaha.. bob kantoi.. padan muka.. trang tuh tak igt pun kat ank.. nasib bek aku dah balik kampung daun aritu...... jumpa la kasumi.. whaha....
nokotta
 
http://ilyas-kakashi.blogspot.com
Azalina Farah
from my opinion, ber'couple' time skul ni xbpe elok r..
bnde 2 blh effect kte nye study..
klu nk couple ke, ape ke, tgu le lps abis skul dlu..
fokus dlu tul2 ms skul 2..
setakat nk admire 2 blh la..
maybe some people need someone as inspiration..
kdg2 bnde 2 bgus jgak so dat u can improve in ur study..
tp klu gaduh ke, terlalu pntgkn ur partner ke, msti dh xblh nk fokus,kn?
n sometimes bercouple ni blh mkn diri kte sndiri..
2 la bad effect nye..
skrg pn sy still tringat time skul,rndu nk msuk skul blk..
best..ckgu2 best,kwn2 best..
rs mcm dlu byk abaikan waktu sekolah..
skrg juz tgal memory..huhu..
so,...
renung2kn...selamat beramal..Wink
 
FARID BIN ABD RAHIM
Bercinta la bagus untuk student baru la ada semangat nak belajar. Tapi jangan sampai angau dah la. mesti pandai control nafsu tapir tu. yg lelaki mesti tunjuk gentelment, gred semua A sama jugak dgn pompuan. Gred ok baru boleh cinta. ingat tau u all dok kat SBP study no.1 cinta no.2. Cool
Visit my blog
http://rphfarid.blogspot.com
 
http://rphfarid.blogspot.com
solha
kakashi,miss rizha..cpat ahh active blk. dh lma x gebang2 nihSmile hows saina??
 
kakashi_sensei
haha.. saina dah ada pembaharuan taun dpn... ada refleksologi, ada dataran baru n ada van baru.. huhu
nokotta
 
http://ilyas-kakashi.blogspot.com
Fattah
aku la projek manager tu...
cewah... bangga siot..
hahahaha!!GrinCool
 
kakashi_sensei
huh?? ank projek manager pa?? tak penah tau pun... wahaha...
nokotta
 
http://ilyas-kakashi.blogspot.com
content_admin
kopi_o menulis:
couple itu haram


kemas..Cool
 
solha
refleksologi???yg jln batu2 tu ka?bgus2...makin 'sihat' la bdak2 sainaPfft
 
kakashi_sensei
tu kalau guna.. kalu duk lepak bwah pokok tak sehat la jgk.. wahahaa.....
nokotta
 
http://ilyas-kakashi.blogspot.com
hazarina
fattah project manager refleksologi tu la..
kan 5n '08 yg kena urus~
 
www.friendster.com/sophismz
kakashi_sensei
mmg arr... tapi nmpak cam diam ja fattah.. tp progresion tuh dah ada arr la ni.. refleksologi yg segera... batu tuh dah disusun atas blok konkrit.. so susun je la blok konkrit tuh.. simple n savcosCool
nokotta
 
http://ilyas-kakashi.blogspot.com
Jump to Forum: