View Thread
 Print Thread
Sesiapa yg berminat untuk bermain game kat Pro Level?
froser_90
aku ada contact ngan satu tournament game kat penang sesape berminat boleh ar contact aku! game yang ade :
1. Need for Speed Most Wanted
2. DotA
3. Fifa 2007
4. Warcraft III
5. Counter Strike
6. Quake 4
 
http://www.friendster.com/chronozones
froser_90
Lupe lak! tarikh die lebey kurang kat ujung Mac 2007! pasal fee boleh la refer kat aku
 
http://www.friendster.com/chronozones
asPiRe
ooo..
masa tu cuti skolah x?
 
www.friendster.com/shinobi7
froser_90
ntah aku pon tak tau lagi sbb tarikh tak leh confirm lagi
tapi kalo ade surat dari diorang senang minta balik mcm aku taun lepas
 
http://www.friendster.com/chronozones
froser_90
kalau minat giler msj aku kat no ni 0124661929 ( waktu berurusan hanylah selepas 12 tgh mlm) haha!
 
http://www.friendster.com/chronozones
froser_90
satu lagi yang best kita boleh bawak PC sendiri kalo nak! Pastu boleh ar masuk PC Beauty Contest hadiah dia masya-Allah.............. (taun lepas 4ribu)
 
http://www.friendster.com/chronozones
asPiRe
wokeh2... er..
penang kt mn aa?
 
www.friendster.com/shinobi7
froser_90
kalo ikut cambesa dewan millenium la tapi taun ni dah tukar sponsor
 
http://www.friendster.com/chronozones
froser_90
Nec91 hang terer men game apa? nak tau gak aku!
Edited by froser_90 on 27. December 2006 16:51
 
http://www.friendster.com/chronozones
asPiRe
haha..
segan aaa nk ckp..
mana reti pon men game ni..
huhuhu
 
www.friendster.com/shinobi7
asPiRe
nfs carbon x dak???
leh lwn driff..
hohho
+--Driff King--++Cool
 
www.friendster.com/shinobi7
froser_90
tok sah malu2 kalo malu rugi ooo sbb kalo menang boleh bertanding utk calon WCG ( boleh jumpa fatal1ty )
 
http://www.friendster.com/chronozones
froser_90
takat most wanted je la
 
http://www.friendster.com/chronozones
froser_90
ala takkan x dak game yg tak reti
 
http://www.friendster.com/chronozones
asPiRe
waa..
badjet aa jumpa fatal1ty.. fuh!!..
leh dpt brapa USD kalo mng pro level tu??..
glamor aa nnt..
heheh
Grin
 
www.friendster.com/shinobi7
asPiRe
hahah..
msti laa ada yg reti..
tp..
segan aa nk ckp..
kui3
Wink
 
www.friendster.com/shinobi7
froser_90
mmg banyak tapi kena la jumpa otai2 kat m'sia ni dulu
 
http://www.friendster.com/chronozones
froser_90
tapi fatal1ty dah kalah ar taun ni no 2 ja tau dak
 
http://www.friendster.com/chronozones
asPiRe
oo
tau2..
fatal1ty dpt no2..
so sapa no satu..
haha..
nnt aku lak..
depa buh nama NEC lak kt jenama komputer games yg len..
haha..
 
www.friendster.com/shinobi7
froser_90
aku pon dah dua kali layak tap tak penah lawan fatal1ty tringin gak kekadang
 
http://www.friendster.com/chronozones
Jump to Forum: