View Thread
 Print Thread
Sessi Suai Kenai Alumni
Non-e
Sapa sini ex-Saina? Sila perkenalkan diri:

Nur Azfar Nuruddin
SPM 1998
 
zyker
Me..??

SPM 2006

hahaha..Grin
"Life is a waterfall..."
 
M Fadhil b Pesol
Non-e menulis:
Sapa sini ex-Saina? Sila perkenalkan diri:

Nur Azfar Nuruddin
SPM 1998

da famous abg azfar ke ni?

Mohd Fadhil b. Pesol
spm2001
Mohd. Fadhil b. Pesol

1997-2001
 
nazimah
Nazimah Abdul Rahim
SPM 1999

Anyone from my batch?
Nazimah
 
Non-e
Famous? Famous sebab suka main takraw bulat dengan dulu handle TV dewan makan ada la...
 
ZhuLeo
Assalamualaikum

Ha Ha lama x engar abg asfar

faiq zuhairi
SPM 2002

wah apa dh jd kt skolah ek?
 
Non-e
Entah la, dah lama saya tak singgah dah... rasa macam nak kena pi melawat lagi sekali la...
 
Ammai_98
a'kum guys ni gua ni amirul mai.yang x famous tu.class of 98 hahaha.dah lama x pi saina.dok tengok from prison quarters je.
 
Non-e
Alamak, Amirul ke ni? Aiseh, selepas saya diklonkan dari hang dulu lama tak dengaq berita. Ni Aspar la!
 
Ammai_98
macam ni la aspar. i'm busy as always.lama jugak x dengaq cerita hang.Pfft
 
Non-e
Hahaha... sama-sama sibuk selepas berpecah dulu. Saya straight masuk MMU hang pi mana belajaq?
 
Ammai_98
la lupa ka upm daaa.now dh lama grad.hang kerja mana la ni.saya cikgu ja.ingat nk mintak posting saina la.jd mcm pajuzi hahahahaha.awak 'deman' ke?
 
Non-e
Sorry la kepala memang penuh dengan information tu yg banyak lupa tu... Anyway, baguih la tu! Ada senior kita sorang dapat pi ke Saina mengajaq, so hang pun ada chance la kot...
 
Ammai_98
sapa senior kita
 
Non-e
Abg Basit ke apa tah, saya pun kurang ingat...
 
abgucu
saya pun dah jadi alumni gak
hehehehe
 
Fattah
ermm... cikgu basit la... hehehe...GrinGrin
 
Ammai_98
ooo that guy.kenal la.awat x kenal.yg iterview i jd imam tu.dia ngaja apa
 
Fattah
ermm... mathematic pmr... kimia form saya... heheh... guru saya la...GrinGrin
 
Ammai_98
ok la
 
Jump to Forum: