View Thread
 Print Thread
Malware
andromeda
kat cni nak share sket cena bley detect malware
huhu...

aku ada dl satu MP3...
tiba2 AVG aku bagi warning kat ada virus, aku pon heran knape.

pastu aku try play kat MPC (media player classic) xbley so aku try la kat WMP..
play2 kuar satu website swoh DL satu MP3 player

aku pun try google nama virus tu, ada satu thread forum pasal malware tu. dia report dia play mp3 tu, kuar website n swoh DL mp3 player ni, pastu dia boot pada suatu hari komputer dia jadi lembab..

that's it la, saja nak share...
From M31 with blazin' supernovas at the speed of light...
 
andromeda
sape2 mesti pernah dpt komen porno dlm frenster/ms/facebook
yg akan msk kat....
i212.photobucket.com/albums/cc284/akulahwei/scrshot000.gif

BEWARE!!! ID bley diperguna2kan kalu login gak... camner la Facebook addressnya friendjster.com? GrinGrinGrinGrinGrinGrinGrinGrin
HAHAHAHAHA!

seb bek guna firefox Smile
i212.photobucket.com/albums/cc284/akulahwei/scrshot001.gif

so guna la firefox for better security SmileSmileSmileSmileSmile

pomot pomot GrinGrinGrinGrinGrinGrinGrin
From M31 with blazin' supernovas at the speed of light...
 
Jump to Forum: