View Thread
 Print Thread
freeware...
andromeda
sapa taw warez yg fungsi dia detect (dan tolong buang terus) autorun.inf dlm pendrive? sebab AV mana2 pun kalau terbiar update virus2 baru mungkin xbley detect kan???

kalau boleh tolong buang malware dalam pendrive tu sekali (*.exe, *.pif, *.bat) pun lagi ok.
From M31 with blazin' supernovas at the speed of light...
 
Najib
ninja pendisk
[img]http://www.naruto-arena.com/images/myplayercard/785700.jpg[/img] is not a valid Image.
 
andromeda
terangkan sket... dia padam terus x fail2 autorun.inf/ *.bat? ka dia sekadar tukar attribute file tu ja?
From M31 with blazin' supernovas at the speed of light...
 
microsoft
First mungkin ada 2 kelemahan kalau kau buang fungsi autorun.inf tu;

KELEMAHAN

- Kau tak boleh wat icon untuk pendrive such as
Download source  Code
[AutoRun]
icon=Signal.ico




KELEBIHAN
- Virus x dpt attack pc kau

CARA BUANGKAN YANG AKU TAU
- Ko guna Kaspersky or etc
- Kalo x boleh onkan fungsi HEURISTIC dalam av kau
 
http://www.learning2u.info
andromeda
hmmmm....
payah la.
aku dah la letak program dlm usb key aku tuh....

Download source  Code
[autorun]
open=startup.bat




:(
silap haribulan dia terus padam fail tu...,


BTW

ada lg tak freeware free utk encode media file dgn sebest-bestnya? sebab aku selalunya lepas encode file FLV jadi AVI (saiz 200MB+) dia pny frame lari (suara dulu pastu baru mulut tu gerak)
Edited by andromeda on 19. August 2008 12:24
From M31 with blazin' supernovas at the speed of light...
 
microsoft
ko cuba guna TVC @ Total Video Converter [http://www.effectmatrix.com] tapi trial 30 day. kalo dah habis 30 hari, undo tarikh pc kau sampai tarikh ko install software tu..
 
http://www.learning2u.info
Pentadbir
andromeda,
cuba guna software any video converter,
http://www.any-vi...ideo_free/
 
Najib
hoho, software tu free dan mmg bes.
[img]http://www.naruto-arena.com/images/myplayercard/785700.jpg[/img] is not a valid Image.
 
andromeda
fyi aku guna yg tu. mmg jd cam yg aku gtaw kat atas (frame video lari). kalau fail FLV yg kecik xpa sgt. tapi fail FLV yg jenis +100MB ni. xpa bg aku try dulu TVC tu dulu. alternatif lain?
Edited by andromeda on 20. August 2008 14:41
From M31 with blazin' supernovas at the speed of light...
 
microsoft
yi aku guna yg tu. mmg jd


ko guna yang mana? TVC ker
 
http://www.learning2u.info
andromeda
aku dah try 2-2

any video converter, kalau convert video tu punya frame dia akan lari.

TVC tu ok la. cuma ada watermark dia kat hujung kiri skrin. alamak~
From M31 with blazin' supernovas at the speed of light...
 
Najib
eh2 haha frame dia lari ka?
xtau aa, sir iqbal yg recommend,
[img]http://www.naruto-arena.com/images/myplayercard/785700.jpg[/img] is not a valid Image.
 
andromeda
mmg pun. xpa2 truskan merekmen~!
From M31 with blazin' supernovas at the speed of light...
 
andromeda
mgkn ni out of topic sket...
ada cara nak dpt ISO cd winxp sp 2 kat tenet lain drp torrent ada x (direct download)?
xdpt kuar nak beli la~ grounded~
From M31 with blazin' supernovas at the speed of light...
 
Pentadbir
latest news dr microsoft mgatakan
mreka akn blackout software microsoft pirate
jd better bli yg ori..
 
microsoft
betul tu admin, korang leh check dekat www.microsoft.com.my
sesapa nak ISO windows vista home premium aku leh bagi, tapi kena download sendiri la dari dedicated server aq...nanti lps korang download inform aku untuk dptkan crack dia
 
http://www.learning2u.info
andromeda
oic..
licence da ada tp cd xde.hahahahaaha
From M31 with blazin' supernovas at the speed of light...
 
andromeda
skrg tgh tdesak ni. hahahaahaha. bak satu? license tu ada la
From M31 with blazin' supernovas at the speed of light...
 
FARID BIN ABD RAHIM
Pernah tengok Neo shifters? Cuba la..
www.NEOSHIFTERS.COM
Cool
Visit my blog
http://rphfarid.blogspot.com
 
http://rphfarid.blogspot.com
sled1979
Hello, saya baru-baru ini yang dihadapi masalah seperti ini, dan akhirnya rakan memperkenalkan saya satu perisian penukar mts, kesannya adalah sangat baik, saya percubaan pertama, saya berasa baik pada pembelian penggunaan jangka panjang, saya rasa anda boleh cuba perisian ini dan merasakan keputusan dan kemudian membuat keputusan atau perlukan.

http://www.mtscon...rfree.com/
 
http://www.mtsconverterfree.com/
Jump to Forum: