View Thread
 Print Thread
Defend your computer..
jejaka_aspura91
Meh join post ni. Ada banyak cara nak defend computer kita...

Salah duanya ialah ketahui macam mana orang boleh hack dan macam mana kita boleh prepare..

Lawati web kat bawah ni..

www.h4cky0u.org

Nasihat saya:

Baca forum boleh tapi kalau nak reply atau nak tanya tolong pakai bahasa inggeris yang baik-baik saja...

Niat mestilah suci bila nak apply ilmu...

Gunakan ilmu hanya untuk kebaikan sahaja.

Ilmu yang ada eloklah dikongsi bersama...Cool
 
blum ada
Najib
halamak..
susah sket la nak paham..
[img]http://www.naruto-arena.com/images/myplayercard/785700.jpg[/img] is not a valid Image.
 
jejaka_aspura91
Apa yang x faham???
 
blum ada
Najib
xpaham pasal tips dalam website tu..
xpa kena cr ilmu lg..
Pfft
[img]http://www.naruto-arena.com/images/myplayercard/785700.jpg[/img] is not a valid Image.
 
jejaka_aspura91
h4cky0u.org dah pindah ke server baru yang amat mantap...

h4cky0u.org offer free file sharing...

h4cky0u.org offer free image sharing...

h4cky0u.org dah tambah menu search dalam forum... mudahkan kita cari apa yang kita nak.

dan harga istimewa hosting kepada ahli.

HAhaha
 
blum ada
SpidErboTtrojanADD
erm...yeah..with gud heart to hack someone webs..lol..and give em a lesson...Tell him YOUR SEC are *censored* tho...Got more holes in it..my BOT can get in ur server....lol...


Always us millw0rm.
-=][ WB ][=-
 
Jump to Forum: