Hirarki Artikel
TUTORIAL HACKING / TRICKS 4 BY : WORM BOY
Kiriman  Kirimanpada  11-04-2007 09:16 11-04-2007 09:16 3288  Baca 3288 Baca  0 Komen 0 Komen
printer
ok.....ni part ni aku ....and begitu juga kawan2 aku....sebab,....kat skola aku x bole bukak ym...!!...
so....x le chat....T^T.....so...aku cari penyelesaian...
aku operate skit...ehehe.........akhir nya...dapat juga aku chat ngan 1 class ict aku.....

ok...ni dia punya command :

@echo off
cls
echo ===========================
echo ===========================
echo * *
echo * - -worm-=-boy- - - *
echo * *
echo ===========================
echo ===========================
set /p n=user
set /p m-message
net send %n% %m%
pause
Goto A



pas tu korang save as kat new not pad :
save as :whateverthenameis.bat



===================================!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KETERANGANAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
===================================

>OK...sesuda itu,.....korang buka whateverthenameis.bat....anda akan nampak
* USER :
user adalah untuk siapa message anda d tuju kan....ia memerlukan ip address computer itu...

>X BOLEH D HANTAR!!...KENAPA!!??.....sebab.....korang belum ubah setting......aaa....ikut arahan ni....

start >> control panel >> switch to classic view >>

adminisstrative tools >> services >> messanger...

pas tu...korang tukar p AUTOMATIC kat "startup type"...pas tu korang click 'start' and 'aply'...

so...there u have it....ur own message....the fun part is,,,,kalau kawan awak x tau pasal ni...korang kena kan die....ehehhehe....korang taip......YOUR COMPUTER HAS BEEN SPY.

AHAHAHAHAHA.....GERENTI TAKUT PUNYE.....ATAU KORANG TAIP " YOUR COMPUTER HAS BEEN VIRUS...NO WAY TO SCAN...IT CANT BE FOUND IN YOUR COMPUTER....'....HAHAHAHHA,,,,aku and kawan aku try kena kan kawan aku.....nak tau pe dia buat.....terus menjerit...mintak tolong,.....KAKAKAAKAKAKAKAKAKKAKAKA.....

have a fun .....
Komen
Tiada komen dihantar.
Hantar Komen
Sila log masuk untuk hantar komen.
Ratings
Rating is available to Members only.

Please login or register to vote.

No Ratings have been Posted.